2014: Et aktivt år for afd. vest

Året

I 2014 er vi blevet rigtigt mange nye medlemmer. Der har været et stort engagement, som har gjort os i stand til at kunne levere rigtig meget tøj og tæpper, ligesom her er altid nogen, der er klar til at svare på spørgsmål – bruge nye formuleringer osv.

I afd. vest har vi i år kunnet starte samarbejde med Aalborg og Hjørring Sygehuse. Derudover har vi selvfølgelig fulgt op på de afdelinger, vi har samarbejdet med i længere tid. (Aarhus Universitets Hospital (AUH) Skejby, Odense Universitets Hospital (OUH) og Herning Regionshospital. På AUH er to afdelinger blevet lagt sammen, så de fik brug for et større lager.

Vi har udvidet kollektionen med dåbskjoler og -svøb og med engletøj og -svøb. Vi har kunnet tilbyde alle “vores” afdelinger nissehuer samt kunnet støtte afd. øst, så de også kunne tilbyde nissehuer til alle “deres” sygehuse.

Sidst på året har vi jo været så heldige, at PFA Brug Livet Fonden både har bevilliget os penge og har tilbudt os at få produceret en informationsfilm, der kan skabe mere synlighed af vores arbejde.

Forhåbning for 2015:

Vi forventer, vi kan tilbyde samarbejde med Viborg, Kolding og Randers.

Mange hilsener fra Camilla, Lisbeth og Grete