Vest

I afdeling Vest strikker mange for tiden nissehuer til de små, så alle de børn, der er indlagt juleaftensdag, får en nissehue. Vi har lavet en konkurrence med forskellige gevinster, hvor hver hue giver et lod i lodtrækningen i uge 50. Ikke alle strikker, men man kan også deltage i konkurrencen ved at hækle pynt til dåbskjoler og –svøb.

14-09-03-03-Nissehuer-cropped
Dukker med Neostrik nissehuer

I år har vi modtaget så meget strik og hæklet, at vi har fået mulighed for også at tilbyde Aalborg, Hjørring og Sønderjylland Sygehus tøj og tæpper.

Forventningen for 2015 er at levere, så alle de afdelinger, vi har samarbejde med, får lagrene fyldt op, og vi kan tilbyde flere afdelinger at få det fra kollektionen de ønsker. Vi er glade for den store opbakning og har altid plads til flere medlemmer – jo flere vi er, jo før kan vi opfylde gruppens formål: ”at tilbyde alle neonatalafdelinger tøj og tæpper”.

Camilla, Grete og Lisbeth
Administratorer for afdeling Vest