Et godt år

Der er nu 677 medlemmer i Facebook gruppen Strik til børn på neonatalafdelinger ØST for Storebælt.

Vi mangler kun få ting inden vi kan lave første levering til neonatalafdelingen i Næstved. Jeg har lavet opfølgningsbesøg i Holbæk og Roskilde og fået suppleringsønsker fra dem. Rigshospitalet mangler at få 2 dåbssvøb, der er under produktion, og vi afventer ny bestillingsliste fra dem efter vores 2. levering til dem.

Vi har fået mange garndonationer ind – især i forbindelse med vores stand på høstmarkedet på Andelslandsbyen ved Holbæk. En del var dog uldgarn, men her har vi byttet med Varmestuestrik og fået rent bomuldsgarn der nu er sorteret og kontrolleret og ligger hos garnfordelerne klar til udlevering.

Planerne for 2015 er at vi fortsætter arbejdet med at fylde op på de afdelinger vi er i gang, og herefter vil vi tage kontakt med Hvidovre, Herlev og Hillerød som endnu ikke er blevet tilbudt strik fra os. Vi tager en afdeling af gangen, men der skal selvfølgelig løbende suppleres op efter behov hos de andre også.

Helle Warming Andersen
Administrator, Afdeling Øst